Make your own free website on Tripod.com
A l b u m  o F i e s o  9 8
   
Gambar-gambar yang ada di dalam page nih hanyalah sebahagian sahaja dari koleksi gambar-gambar yang ada..So untuk menambahkan koleksi gambar..bolehkan korang semua warga fieso men'infa'kan gambar yang korang ada ni untuk dimasukkan dalam page ini...Semoga kenangan kita menjadi pengalaman yang tidak akan dilupakan dalam hidup..Kerjsama ahli Fieso amatlah diharapkan...
Bolehlah korang bagi kat aku dalam bentuk file jpg dan attachkan kepada spora@tm.net.my atau kirimkan gambar tersebut kepada webmaster di alamat 1A Jln Jelutong Laut, 82100 Ayer Baloi, Pontian, Johor....nanti aku scankan dan masukkan dalam page ini.....
 
 
FIESO DALAM KENANGAN SELAMANYA
p/s : page ini dalam bahasa Melayu
 
 
Ustazah tersayang...jasamu kami kenang... 
Gambar Ustazah Norliah semasa melancarkan laman web Fieso 98 pada Jamuan Perpisahan 1998
 
 
 
Guruku...kau hadir bagai lilin...
Gambar para pelajar putera  bersama sebahagian guru Fieso98 pada hari Jamuan Perpisahan 1998
 
 
Lepas SPM nih...nak buat apa?
Gambar para pelajar putera  bersama sebahagian guru Fieso98 pada hari Jamuan Perpisahan 1998
 
 
Nampak je nakal..tapi baik hati..
Gambar para pelajar putera dengan Ustazah Zaleha pada hari Jamuan Perpisahan 1998
 
 
Persahabatan terjalin takkan musnah....uwaaaa..
Gambar para pelajar Fieso dengan keluarga ustazah semasa di rumah baru ustazah
 
 
Ukhuwah sejati lestari selamanya..
Gambar pelajar putera di rumah ustazah yang baru
 
 
Kenang daku dalam doamu.....
Gambar pelajar putera dengan keluarga ustazah     p/s : jurukamera=fadiya